Therme Skincare Zen White Lotus Hand cream en Body butter

Deze Zen white lotus producten van Therme zijn verrijkt met macadamia olie en beweren je huid zijdezacht te maken. Na zien van deze verpakkingen was mijn interesse meteen gewekt en wilde ik er achter komen of deze twee producten echt zo fijn is als ze doen suggereren. Zijn deze handcrème en body butter van Therme daadwerkelijk de moeite waard om aan te schaffen? 

Tip: Deze handcrème en body butter zijn onder andere vrij van parabenen en minerale oliën, wat de kans op een allergie verkleint. Erg fijn als je een gevoelige huid hebt!

 

Handcrème

De handcrème smeert goed uit en heb je er niet veel van nodig om je handen te voorzien van een fijn laagje zachtheid. De Zen white lotus handcrème heeft een subtiele geur die me een beetje doet denken aan de geur die je zou kunnen terugvinden in een schoonheidssalon. Ondanks dat ik een voorstander ben van handcrèmes met SPF, is dit wat mij betreft echt een aanrader. Deze handcrème kan heel goed worden gebruikt in de avond of als je een dagje thuis op de bank ligt te ontspannen. Het voordeel van deze crème is dat hij geen witte waas achterlaat op je handen maar je handen mooi laten stralen.

Zoals de verpakking van de handcrème al suggereert trekt de handcrème snel in op de huid en plakt niet! Erg handig als je tikkeltje ongeduldig bent en niet kunt wachten tot je weer iets met je handen kunt doen 😉

 

Body butter

De body butter van Zen white lotus is een wat compactere substantie als je het vergelijkt met de handcrème. Het doet me een klein beetje denken aan vaseline, hoewel deze body butter een stuk makkelijker te smeren is dan vaseline. Daarnaast is het verschil tussen de handcrème en de body butter wat mij betreft duidelijk te merken. De body butter is voelt wat vettiger aan. Dit is juist heel gunstig voor een droge huid, zo kun je de huid intens te voeden en beschermen tegen de kou. Ook perfect te gebruiken na een douchebeurt om je huid eens flink te hydrateren.

 

Links: handcrème

Rechts: body butter

 

Conclusie

Zowel de handcrème en de body butter zijn ontzettend voedend en maken je huid echt super zacht! Ik heb nog nooit zo’n zachte huid gehad van een crème. Toen ik de body butter voor het eerst gebruikte heb ik de hele dag (en de dag daarna!) een zijdezachte huid gehad. En dat na maar één keer gebruik! Samen zijn dit twee topproducten die een hele goede aanvulling zouden kunnen zijn op je huidige routine. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van!

 

Heb jij een favoriete crème voor je handen en je lichaam?

 

Liefs,

Dianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *