Soepel de winter door

Er heerst een gure wind en de temperatuur is flink gedaald. Hierdoor verliest je huid ongemerkt meer vocht dan anders. Als je huid minder vocht heeft, raakt de barrière van je huid sneller verstoord en hiermee geven we bacteriën vrij spel om onze huid binnen te dringen. Ben je benieuwd hoe je je huid het beste kunt verzorgen in de koude wintermaanden? Hier vind je een stappenplan waarmee je huid de winter soepeltjes doorkomt!

 

Stap één: Maak regelmatig gebruik van een voedend gezichtsmasker in de winter! Het is niet alleen heel fijn gevoel om je huid even te verwennen, het zorgt er namelijk ook voor dat je huid beter vocht vast blijft houden. En dat wil je graag in de koudere periodes van het jaar!

Stap twee: Breng vervolgens een vochtinbrengende moisturizer aan die je huid voorziet van een mooie, gezonde uitstraling.

Stap drie: Ter aanvulling kun je een hydraterend serum gebruiken. De Clinique Moisture Surge is een fijn serum van een gel-achtige substantie en houdt je huid goed gehydrateerd gedurende de hele dag. Handig!

Stap vier: Ondanks dat het winter is en het zonnetje niet zo sterk aanwezig is, is er wél uv-straling aanwezig. Daarom is het toch belangrijk om je voldoende in te smeren met een beschermende crème.

Step vijf: Dit is iets waar wat men vaak vergeet: lipbescherming. Ja, die lippen verdienen ook wel wat aandacht als het zo koud is. Smeer je lippen regelmatig in met een lippenbalsem om ze, net zoals je huid, mooi soepel te houden het hele jaar door. Deze lippenbalsem van Paula’s Choice is hydraterend, verzachtend, parfumvrij én biedt bescherming tegen de zon (SPF 50).

Step zes: Je dag afsluiten met een lach? Natuurlijk, als je een rijke nachtcrème gebruikt zit je wel goed! Smeer je huid in met een rijke formule die helpt je huid te herstellen en te ondersteunen terwijl jij droomt over warmere tijden.

 

Wat vind jij fijne producten om je huid mee gehydrateerd te houden?

 

Liefs,

Dianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *