Privacyverklaring

Love4YourSkin.com is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens die worden achtergelaten via reacties en contactformulieren. Ook verzamelen wij een gedeelte van uw persoonsgegevens door middel van uw gebruik van onze website.

Welke persoonsgegevens worden verzameld?

Love4YourSkin.com verzamelt de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Internetbrowser en apparaat-type
  • Inhoud van reacties en contactformulieren

 

De persoonsgegevens die worden verzameld, zoals uw IP-adres, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat-type worden niet opgeslagen door Love4YourSkin. Deze gegevens worden door Google Analytics in een rapportage verwerkt, om zo bij te kunnen houden hoeveel mensen Love4YourSkin.com bezoeken en welke pagina’s gelezen worden. Uw IP-adres kan gedeeld worden met een affiliatepartner zodra u een website bezoekt via een link die wordt aangegeven in een van de pagina’s van Love4YourSkin.

Persoonsgegevens zoals uw naam, e-mailadres en inhoud van reacties en contactformulieren worden door ons verzameld en verwerkt. Als er gebruik wordt gemaakt van het contactformulier dan wordt er een e-mail verstuurd naar Love4YourSkin@outlook.com met de inhoud van het ingevulde contactformulier. Gegevens omtrent de data die wordt ontvangen wordt met uitermate zorgvuldigheid behandeld.

 

Met welk doel worden persoonsgegevens verzameld?

Love4YourSkin.com verzamelt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Weergeven van reacties die worden geplaatst door de bezoekers.
  • Ontvangen van e-mails en contact van bezoekers.
  • Verzamelen van gegevens voor rapportages door Google Analytics.

 

Hoe lang worden persoonsgegevens dan bewaard?

Love4YourSkin.com bewaart persoonlijke gegevens niet langer dan nodig is. Om de doelen te vervullen die hierboven zijn genoemd worden de verstrekte gegevens verwerkt en bewaard.

De volgende bewaartermijnen zijn van toepassing:

  • Naam en inhoud van reacties blijven staan zolang een blogpost online staat.
  • Naam, emailadres en inhoud van een contactformulier/e-mail worden 24 maanden bewaard.
  • IP-adres, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat-type worden 26 maanden bewaard door Google Analytics.

 

Worden persoonsgegevens gedeeld met derden?

Love4YourSkin.com deelt persoonsgegevens met derden alleen als dit strikt noodzakelijk is voor uitvoering van een overeenkomst en/of om aan eventuele wettelijke verplichtingen te voldoen. Bedrijven die uw gegevens verzamelen en verwerken in opdracht van ons hebben wij een bewerkersovereenkomst mee gesloten om er voor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens goed worden beschermd. Love4YourSkin.com is en blijft verantwoordelijk voor verwerkingen van uw persoonsgegevens.

 

Cookies?

Love4YourSkin.com maakt gebruik van cookies om de website goed te laten werken en om er voor te zorgen dat uw voorkeursinstellingen worden onthouden voor uw gebruiksgemak. Een cookie is een bestandje die na bezoek op uw apparaat wordt geplaatst en technische informatie verzamelt. Cookies zorgen ervoor dat de website geoptimaliseerd kan worden voor uw gebruik.

 

Uw rechten?

Als u eerder een reactie heeft achtergelaten of het contactformulier hebt ingevuld, heeft u recht op inzage van gegevens die zijn verzameld. Verwijdering of wijziging van verwerkingen van uw persoonsgegevens is alleen mogelijk als wij zeker weten dat de aanvraag voor de inzage door de betrokkene is gedaan.  Om deze reden zullen wij u altijd vragen zich te identificeren. Indien u een verwijdering of wijziging wilt kunt u een aanvraag doen via het e-mailadres Love4YourSkin@outlook.com.

Indien u een klacht wilt indienen met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit bij ons melden door een mail te sturen naar Love4YourSkin@outlook.com of door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u uw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hoe u dit kunt doen, leest u hier.