Over mij

Als eerste wil ik iets over mijzelf vertellen. Ik ben Dianne, 20 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en 3 lieve poezebeesten op het waddeneiland Texel. Een heerlijke plek om te mogen vertoeven als je het mij vraagt.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al gefascineerd geweest van computers en het internet. Nu denk je misschien: wat heeft dat met skincare te maken? Dat snap ik heel goed, haha. Door die fascinatie was ik veel op het internet te vinden en leerde ik veel. Zoals ik op sites keek om te leren, zou ik ook informatie kunnen overdragen en daarbovenop mijn eigen ervaringen kunnen delen.

 

Al vrij gauw had ik een droom: ik wilde een eigen website. Hier heb ik echter nooit wat mee gedaan. Ruim 9 jaar later heb ik de stap genomen en ging mijn droom in vervulling. Sindsdien heb ik mijn eigen blog!

 

Mede dankzij mijn huidtype heb ik een interesse ontwikkeld in deze branche. Als tiener gebruikte ik producten die voor mijn huid niet geschikt waren. Omdat ik niet helemaal begreep waarom bepaalde producten niet of nauwelijks hielpen ben ik op onderzoek uitgegaan. Zodoende ben ik steeds meer gaan leren over de huid en haar behoeften en ben ik deze informatie hier gaan verzamelen, om met jullie te delen.

 

Leer je mee?

Liefs,

Dianne