Natuurlijke Witch hazel en Shea butter

In samenwerking met natural heroes heb ik vandaag een review voor jullie. Namelijk een paar van hun populairste producten: witch hazel en shea butter uit hun mooie collectie!

Witch hazel: de natuurlijke multi-tasker

Dit goedje gevuld met antioxidanten die je huid helpen herstellen en zelfs te verstrakken. Witch hazel is gemaakt van een plant genaamd de toverhazelaar. De geur doet me een beetje denken aan groene thee!

Je poriën trekken samen en worden verfijnd door dit fijne spul. Dit zorgt ervoor dat onzuiverheden een kleinere kans hebben om zich te vormen.

Daarnaast kunnen eczeem en psoriasis ook worden tegengegaan met dit goedje. En zo kan het ook opvallende adertjes, donkere kringen en blauwe plekken verminderen op je gezicht én je lichaam. Om dit te doen gebruik je witch hazel puur op je gezicht of meng dit samen met een body cream als je het op je lichaam wilt gebruiken.

Shea butter: de natuurlijke beschermer

Op het eerste gezicht zie je dat de substantie een beetje op kokosvet lijkt. De subtiele geur van dit product heeft wel iets weg van noten. En dat klopt ook, shea butter wordt namelijk gemaakt van noten die aan de Karité boom groeien.

Shea butter bevat van nature vitamine A en E. Vitamine E is een antioxidant die schade van vrije radicalen tegengaat en huidcellen helpt vernieuwen. Say hello to healthy and young looking skin!

Ook heeft shea butter een licht beschermende werking tegen UV-licht. Een fijn product om te gebruiken als voedende handcrème die daarbij ook bescherming biedt voor je huid.

Omdat de substantie nogal hard is, kun je de shea butter het beste warm maken tussen je handen voordat je het aanbrengt. Laat dat je niet weerhouden om deze shea butter uit te proberen, hij hydrateert namelijk ontzettend goed! Je hebt heel weinig nodig per smeerbeurt en daarom doe je heel lang met een potje.

Wat vind ik er van?

De witch hazel is fijn als toner, vooral omdat het makkelijk toepasbaar is in een huidige routine en veel huidproblemen kan oplossen. Dit maakt het echt een goede alleskunner die echt wat toevoegt aan je collectie. Het neemt roodheden weg en je huid wordt er mooi egaal van.

Wat mij betreft is de shea butter ook echt een aanrader, voor zowel je lichaam als je gezicht. Ik vind het prettig om te gebruiken als nachtcrème, je krijgt er een hele zachte huid van en je huid wordt echt intens gevoed en beschermt door dit goedje. Ontzettend fijn als je een droge of gedehydrateerde huid hebt. Daarnaast zijn ook de nodige antioxidanten aanwezig om je huid de juiste ondersteuning te bieden.

De producten van natural heroes zijn volledig natuurlijk, vegan en vrij van dierproeven. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs. Geef het een kans, misschien word je net zo blij verrast als ik!

One thought on “Natuurlijke Witch hazel en Shea butter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *