Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips

Er zijn al een hoop producten op de markt met charcoal erin verwerkt. In deze review nemen we de Kruidvat neusstrips met charcoal onder de loep. Zullen de neusstrips goed plakken? Haalt het voldoende vuil weg? Merk je iets van de houtskool die in het product verwerkt zit? Ik ben benieuwd.

De charcoal (of houtskool) onttrekt alles wat je niet in je poriën wilt hebben. Denk aan overvloedig talg en die zwarte puntjes die je wel eens op je gezicht tegenkomt als je in de spiegel kijkt. Daar wil je natuurlijk maar al te graag van af! Om ervoor te zorgen dat je een mooie en egale neus te krijgen kun je een neusstrip gebruiken. Voor het beste resultaat kun je dit wekelijks doen.

 

Je gebruikt de neusstrip door je neus vochtig te maken met warm water. Pak een washand of een wattenschijfje en houd deze onder de warme kraan. Houd de washand of het wattenschijfje een minuut of twee tegen je neus aan.  Dit doe je zodat de poriën van je neus zich tijdelijk wijder maken en het makkelijker is voor het product om vuil te verwijderen. Zorg ervoor dat je neus vochtig genoeg is, zodat de neusstrip bij de volgende stap goed blijft plakken.

Vervolgens plak je de neusstrip op je neus. Let goed op dat je de neusstrip goed om op je neus plakt! De kant die aan het plastic vast zit is de kant die op je neus dient te plakken.

Na zo’n 10 à 15 minuten is de neusstrip hard geworden en is het mogelijk om hem eraf te halen. Trek de neusstrip van het puntje van je neus voorzichtig naar boven los.

 

Ik moet zeggen dat ik niet echt een verschil merk van het houtskool effect. De neusstrip werkt wel degelijk, maar ik kan niet bevestigen of de houtskool iets toevoegt met betrekking tot de werking van de strip.

 

Wat vind jij van producten die houtskool bevatten?

 

Liefs,

Dianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *