Herbruikbare wattenschijfjes

We doen er alles aan om het leven een stukje duurzamer te maken. Door je afval netjes te scheiden, door op inductie te koken, zonnepanelen voor op je woning en ga zo maar door. We proberen zoveel mogelijk ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Toch zijn er nog veel producten in het dagelijks leven die we weggooien, terwijl er een beter alternatief bestaat. Zo ook voor cosmetica: namelijk wattenschijfjes die je kunt wassen en opnieuw kunt gebruiken!

Wat is hier nou precies het voordeel van?

Je kunt de wattenschijfjes tot zo’n 300 keer gebruiken. Hiermee bespaar je op lange termijn een hoop geld en afval. Na elke poetsbeurt even meedraaien in een (witte) was en je kunt de wattenschijfjes weer opnieuw gebruiken. 300 keer.

Waar is het van gemaakt?

Deze herbruikbare wattenschijfjes van Oermensjes.nl zijn gemaakt van twee laagjes biologisch katoen. Het verschil met gewone katoen en biologisch katoen is dat biologisch katoen wordt geteeld zonder dat daar chemische middelen of pesticiden bij worden gebruikt. Een schoner en minder milieuvervuilend proces dan normaal katoen dus.

Fijn product

Omdat biologisch katoen heel zacht is, is het een ontzettend fijn product om je gezicht mee te reinigen. Ik vind deze persoonlijk nog fijner dan gewone wattenschijfjes omdat deze wattenschijfjes zó zacht zijn. Zelfs na wassen zijn ze nog zacht en dat zonder wasverzachter. Voor 9,95 kun je ze bestellen bij Oermensjes.nl. Echt een product die ik iedereen zou willen aanraden!

One thought on “Herbruikbare wattenschijfjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *