Disclaimer

Om transparantie door de gehele website te behouden heb ik deze pagina voor mijn lezers geschreven, voor als je wat meer wilt weten over hoe mijn site in elkaar zit. Ook op deze pagina vind ik het belangrijk om jou als lezer zijnde goed te kunnen informeren. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de disclaimer die je hier niet in terug kunt vinden dan mag je altijd contact met mij opnemen.

 

Gratis producten

Het komt wel eens voor dat er gratis producten toegezonden worden door bedrijven en/of merken. Zodra ik een product review dan maak ik geen onderscheid tussen gratis verkregen of de door mij gekochte producten en zal ik altijd mijn eerlijke mening geven over het product.

 

Affiliate sitelinks

Ik ben lid van een aantal affiliate programma’s waaronder TradeTracker. Wanneer ik vanaf bepaalde producten naar een webshop link en een bezoeker hier een aankoop doet zal ik een klein percentage van de uiteindelijke verkoop verdienen. Dit kost jou als koper niets extra’s. Op deze manier kan ik nieuwe producten blijven kopen om deze vervolgens ook weer voor jou te reviewen. Dit resulteert in nieuwe artikelen op deze website en helpen we elkaar verder.

Affiliate sitelinks kunnen door lezers als storend ervaren worden. Ik hoop dat die lezers kunnen begrijpen dat ik Love 4 Your Skin als passie ben begonnen om zo meerdere mensen te kunnen helpen bij hun skincare. Dankzij af en toe een kleine financiële vergoeding te krijgen blijft het voor mij mogelijk om jou en anderen te helpen bij hun skincare of een review te geven over een product. Alvast hartelijk bedankt voor je begrip en mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen.