Deze musthave mag je niet missen!

Biafine is een crème die oorspronkelijk bedoeld was als brandwondenzalf. Inmiddels wordt Biafine voor verschillende doeleinden gebruikt. Om die reden wordt deze crème door velen gezien als wonderzalf.

De crème is verzachtend maar tegelijkertijd ook kalmerend voor je huid. Zeg maar dag tegen een droge, geïrriteerde of schilferige huid! Ook kun je de crème gebruiken tegen puistjes, of als een primer voor het aanbrengen van je make-up.

 

Als je Biafine gebruikt als primer of als nachtcrème is het wel belangrijk om te weten dat je deze crème niet te vaak moet gebruiken. Het is een product die gemaakt is voor de beschadigde huid. Het is technisch gezien een geneesmiddel en bij geneesmiddelen is het zo dat je ze niet te vaak moet gebruiken op je lichaam. Gebruik deze crème niet elke dag op je gezicht maar af en toe!

 

Mocht je last hebben van aanhoudende puistjes of acne dan kan je Biafine een aantal avonden achter elkaar gebruiken als nachtcrème. Je zult merken dat je huid egaler en rustiger wordt! Deze crème smeert makkelijk uit en heeft een neutrale geur. De geur is zeker niet overheersend en dat is fijn als je de crème in grote hoeveelheden wilt gebruiken.

 

Deze crème kan ook worden gebruikt na bestralingen en wonden die zijn ontstaan door radioactieve straling. Biafine wordt ook wel gebruikt als aftersun. Een handige crème om mee te nemen als je op reis gaat. Zo heb je altijd een middel achter de hand voor spontane breakouts én heb je geen aftersun nodig in je koffer naar een zonnige bestemming. Wil je dat nou ook? Deze alleskunner is hier verkrijgbaar.

 

Echt een musthave voor in elke handtas! Heb jij Biafine al eens geprobeerd?

Liefs,

Dianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *