De Rituals Sensational Soft Cleanser en de Essential Anti-aging Day Cream

Dit zijn twee van de best-selling producten van Rituals. Dit moest worden getest én gedeeld voor jou! Lees je mee? 😉

Rituals Sensation Soft Cleanser

 

De cleanser voelt in eerste instantie vettig aan bij het aanbrengen en laat een glimmend laagje achter. Een beetje een vaseline-feel, if you will. De cleanser lijkt en voelt als een gel. De cleanser spreidt makkelijk en heeft een bloemige geur. Na het afspoelen* van de cleanser is er geen spoor meer te vinden van het glimmende laagje die er eerst was. De bloemige geur blijft achter: een fijne geur om te ruiken en dat zeker op de vroege ochtend. De Sensational Soft Cleanser is ook te gebruiken voor het verwijderen van make-up aan het einde van je dag. Je huid wordt gekalmeerd door de botanische extracten die in de cleanser verwerkt zijn. Als je geïnteresseerd bent wat er precies in zit, klik dan hier voor de ingrediënten van deze gel cleanser.

*Afspoelen is bij deze cleanser noodzakelijk voor juist gebruik. Dit wordt vermeld op de verpakking van het product en op de website van Rituals.

 

Rituals Essential Anti-aging Day Cream

 

De dagcrème heeft op haar beurt een iets sterkere geur, maar zeker niet onaangenaam. Het betreft dezelfde bloemige geur zoals bij de cleanser. Deze dagcrème laat een subtiel glimmend laagje achter op je huid en geeft je huid een revitaliserende boost. Heb je een normale of droge huid? (pssst.. weet je niet wat je huidtype is? Bekijk het hier!) Dan is de Rituals Essential Anti-aging Day Cream geschikt voor jou! Naast dat de dagcrème anti-aging is, zit er ook SPF in. Perfect voor dagelijks gebruik, want je huid blijft continu beschermd tegen de zon gedurende de hele dag. De ingrediënten van deze Rituals dagcrème vind je hier.

 

 

Wat vind jij van de producten van Rituals?

Liefs,

Dianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *