Bioré Cheetah Neusstrip

De nieuwste neusstrips van het merk Bioré. Deze neusstrips claimen een diepreinigende werking te hebben. Maar is dat ook echt zo?

Toen ik het product voor het eerst zag verschijnen in foldertjes vond ik het een interessant product om te zien, het is zeker een opvallend product! Niet alleen de verpakking heeft een cheeta-print, maar de neusstrips ook! Ik vind het leuk om te zien dat producten verfraaid worden met printjes en mooie, vrolijke kleuren om zo mensen geboeid te laten raken naar skincare. Dit werkt namelijk onbewust heel goed!

Het gebruik

 

Je gebruikt de neusstrip door je neus vochtig te maken met warm water. Pak een schone washand en houd deze onder de warme kraan. Houd de washand een minuut of twee tegen je neus aan.  Dit doe je zodat de poriën van je neus zich tijdelijk wijder maken en het makkelijker is voor het product om vuil te verwijderen. Zorg ervoor dat je neus vochtig genoeg is, zodat de neusstrip bij de volgende stap goed blijft plakken.

Na ongeveer 10 minuten was de neusstrip hard en klaar om verwijderd te worden.

Na het verwijderen bleef de neusstrip in die positie staan van hoe zij was opgedroogd. Een soort papier-mache effect dus! Ik had dit nog niet eerder meegemaakt met andere neusstrips.

 

Conclusie?

 

Wat mij opviel tijdens het gebruik van de neusstrips is dat na verloop van tijd ik een trekkerig gevoel kreeg. Dat is bijna alle gevallen geen goed teken. Het is overigens begrijpelijk dat dit gebeurt, vanwege de ‘diepreinigende werking’.  Want die is er wel degelijk: er is duidelijk pay-off te vinden op de neusstrip. Helaas weinig mee-eters te zien, maar wel een aantal whiteheads. Als je dit product gebruikt, pas dan vooral op dat je het niet te vaak doet!

Verder vond ik dat deze neusstrip steviger aanvoelde dan bijvoorbeeld de houtskool neusstrip van Kruidvat. Zowel voor gebruik als na gebruik. Ben je benieuwd naar die review? Die kun je hier bekijken.

 

Gebruik jij wel eens een neusstrip? Zo ja, heb je een favoriet?

 

Liefs,

Dianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *